Мелници за брашно

Защо прясно смляно брашно?
От хилядолетия зърната на житните растения и техните продукти са в основата на човешкото меню. Удивително лесни и приготвени с въображение ястия от елда, спелта, ечемик, овес, просо, царевица, ориз ръж и пшеница продължават да ни очароват и до днес.
Зърното на житните растения съдържа почти всички хранителни вещества и градивни елементи, нужни за нашето тяло. То е богато на витамини, минерали, протеини, ненаситени мастни киселини и фибри.
Бялото брашно, което се продава в търговската мрежа, е обработено така, че да стои дълго на рафтовете – за сметка на ключови съставки на зърното. Пакетираното брашно съдържа единствено зърнен екстракт без вкус и мирис, известен като ендосперм.
Макар пълнозърнестото брашно да съдържа всички съставки на зърното, малко след смилането витамини, важни хранителни вещества и аромати изветряват. Два-три дни по-късно настърганата ябълка или откъснатата маруля не стават за консумация. Има храни, които са вкусни само когато са пресни – те не могат да бъдат държани на склад.
Нашето предложение: вземете целите зърна у дома и си ги смелете сами! Можете сами да мелите брашно и да го обработвате по правилния начин. В идеалния случай можете да използвате за тази цел доказалите своите качества мелници за брашно на hawos.
Ако веднъж вдъхнете аромата на прясно смляно брашно и вкусите силата на неговото зърно, дало живот на кулинарните ви произведения, ще знаете какво имаме предвид.
Искрено ваш, Ралф Пиг, Конструктор в Бад Хомбург от 1977 г.Важна информация за мелниците за брашно
Искате ли да започнете да консумирате натурални храни? Убедени ли сте се в истинската стойност на прясната храна? В такъв случай едно от първите неща, които трябва да направите, е да започнете да си мелите брашното сами. С мелниците hawos можете да мелите и обработвате зърно в комфорта на собствения си дом.Правилният избор на мелница!
hawos ви предлага мелницата, която ви трябва. Изборът на мелница зависи от количеството, което ще обработвате, и от вашите предпочитания, електрическите мелници са още по-удобни и се предлагат в различни конфигурации, размери, форми и цветове. Таблиците приложени към ви дават информация за разликите между отделните модели, за да можете да вземете най-доброто решение за себе си. Ние не правим компромиси с техниката. Произвеждаме само в Германия и Австрия и предлагаме 10-годишна гаранция на нашите мелници за брашно за домашно ползване.Особено държим на следното:
• дълъг живот
• вечен дизайн
• доказано здрави материали
• материали от екологичното земеделие
• доказани машинни части
• тихи, въпреки че са високопроизводителни
• понятна, лесна за разбиране механика
• лесни стъпки за употреба, почистване, поддръжка.hawos: Здрави мелници – фино брашно

Повече информация… очаквайте на www.melnici.com или заповядайте в био магазин Май Органик Маркет на ул.Парчевич 48, София

 

Ръчна мелница за брашно Rotare hawos

1470.00 лв.

Каменна мелница за брашно Mill 1 hawos

819.00 лв.

Каменна мелница за брашно Billy 1 hawos

640.00 лв.

Каменна мелница за брашно Easy hawos

585.00 лв.

Каменна мелница за брашно Queen 1 hawos

585.00 лв 

Каменна мелница за брашно Oktagon 1 hawos

895.00 лв лв.

Shopping Cart